Szórakozás

Jobbikos képet posztolt Molnár Anikó

Az egykori Nagy Őt Vona Gábor vizslás fotója és a Jobbik állatvédelmmel kapcsolatos ígérete ragadta meg.

Molnár Anikó egy jobbikos képet posztolt Facebook-oladalán, ami sokaknál rendesen kiverte a biztosítékot. Az egykori Nagy Ő ugyanis csak ennyit írt a párt állatvédelmi programját népszerűsítő fotó mellé: “Na ezért…”

Fotó: Facebook

A Jobbik fotóján egyébként ez az állatvédelmi program áll: “Létrehozunk egy önálló, állategészségügytől elkülönült állatvédelmi igazgatást a Környezetvédelmi Minisztérium belül. A kóborállat-jelenséget megszüntetjük. Támogatjuk az állatkísérleteket helyettesítő alternatív módszereket. A vidéki településeken hihetetlen módon elterjedt állat-, azon belül legfőképpen kutyaviadalokat a legszigorúbb szankciókkal felszámoljuk.”

Molnár Anikó állásfoglalása természetesen sokaknál kiverte a biztosítékot. Néhány hozzászóló bőszen helyeselt, míg a többiek arra hívták fel a volt valóságshow-szereplő figyelmét, hogy ne legyen naiv…

“Nekem eszem ágában sincs vitát nyitni, csak annyit kérdeznék tőletek, hogy a többiek eddig mit tettek az állatokért? Mert én még csak ígéreteket sem láttam/hallottam, azaz eddig senkinek sem jutott még csak az eszébe sem…” – reagált az oldalán folyó ádáz küzdelemre a zsírleszíváson átesett Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik