Szórakozás

Beleszerettem, pedig nem is találkoztunk

Szakter Roland és Lukács Anita lettek Valentin-napi játékunk harmadik helyezettjei. A szerelmesek nem haboztak sokáig, a díjátadó után be is váltották nyereményüket és rendeztek egy spontán randevút.

Szakter Roland és Lukács Anita kapcsolata – ha nem is tökéletes – de látszólag erősen közelít hozzá. A páros több mint három éve van együtt, de ami a legérdekesebb, hogy a találkozásuk előtt fél évig csak leveleztek egymással.

Az interneten, egy közösségi oldalon keresztül találtunk egymásra. Az első randinkon már szinte mindent tudtunk a másikról, mégis nagyon izgultunk, ez 2010. december 23-án volt – mesélte Roland, aki párjával és 274 szavazattal Valentin-napi játékunk harmadik helyezettje lett. A nyereményüket – egy romantikus, gyertyafényes vacsorát a Bányató Vendéglőben – a napokban vették át.

A pár a díjátadás után rögtön élt is a lehetőséggel. Elárulták: egyszer – pont második évfordulójuk alkalmával – már voltak az étterem, de csak sötétedés után értek oda és nem látták a csodálatos panorámát, így most örültek a korai időpontnak. A spontán randevú után még a tavat is körbe sétálták.

Amikor a jövőjükről kérdeztem őket, a hangjukban egy szemernyi kétely sem volt, tudják, egymás mellett fogják leélni az életüket.

Már akkor szerettem, amikor még nem is találkoztunk. Még szép, hogy elveszem feleségül! – mondta el a Roland, majd azt is hozzátette: Persze nem most, egyelőre csak az összeköltözést tervezgetik, de ki tudja, talán pár év múlva… Mindenesetre mi szurkolunk Rolandnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik