Szórakozás

Pihenőnapos rendőr fogott tolvajt

A férfi ismert cégekre, illetve a szentesi városellátóra hivatkozva csalt ki szerszámokat, munkagépeket gyanútlan emberektől.

Elfogta a rendőrség a szentesi szerszámos csalót – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Mint arról mi is beszámoltunk, az elmúlt hónapokban egy férfi ismert vállalkozókra, illetve gyakran a szentesi városellátóra hivatkozva szerszámokat, munkagépeket kért kölcsön helyi műhelyektől, üzletektől, ám azokat soha nem adta vissza. A csalásokkal gyanúsított férfi ellen országos elfogató parancs volt érvényben, mígnem szombaton egy szolgálaton kívüli rendőr fel nem ismerte a Kurca-parti városban, és a riasztott járőrökkel közösen el nem fogta.

A 41 éves férfi részletes beismerő vallomást. Összesen 19 bűncselekményről számolt be a nyomozóknak. Szentes mellett Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Kunszentmártonon is lopott különféle történetekkel. Csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene. Várhatóan gyorsított eljárás keretében áll bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik