Szórakozás

Cirkuszért hagyná ott az erotikát Aleska Diamond

A volt pornószínésznő még csak három hónapja légtornászik, de máris komoly felkéréseket kap.

Aleska Diamond új oldalát mutatja meg! Az eddig felnőttfilmekből, erotikus fotókról és topless időjárásjelentésből ismert lány már hónapok óta légtornászik, és annyira ügyes, hogy már egy cirkusz is szerződtette.

“Pontosan három hónapja kezdtem ezt az egészet, de igazából már évek óta érdekel az artisták világa. Tinédzserként majdnem jelentkeztem is az artistaképzőbe, de végül a tánc mellett döntöttem. Most egy neves szakember oktat a gyakorlatokra, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a nehéz trükköket is meg tudom csinálni. Az első nyilvános fellépésemen, március 7-én egy cirkuszban már biztosító kötél nélkül fogok gyakorlatokat bemutatni tíz méteres magasságban” – büszkélkedett a Hír24-nek Aleska, aki egyedül a szakma reakcióját sajnálja.

Fotó: Roland Kiss

“Biztos vannak, akik zokon veszik, hogy máris ilyen lehetőségeket kapok. Tudom, hogy sokan évekig tanulnak, és utána sem jutnak el odáig, hogy fellépjenek egy cirkuszban, de emiatt nem fogok bánkódni. Csak azt tudom ajánlani nekik, hogy küzdjenek az álmaikért, ahogyan én is tettem” – tette hozzá az ex-pornósztár, aki ügyessége mellett még remekül is mutat légtornázás közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik