Szórakozás

Az apja mondta: „Már foglalt!”

Valentin-napi játékunk ezüst érmesei Szabó Dorina és párja Hosek István. Jutalmukat - egy felejthetetlen hétvégét a Velencei-tó partjánál a Kis Szárcsa Vendégház jóvoltából – a napokban vehették át.

Közvetlenek és barátságosak ez a két szó jutott először eszembe Szabó Dorináról és Hosek Istvánról, amikor megláttam őket, és kellemes csalódásként könyveltem el, hogy az előérzetem ezúttal sem hagyott cserben. Nem vesztegették az időt, rögtön elújságolják: az első helyezett párostól értesültek a nyereményjátékunkról, ugyanis a két lány nagyon jó barátságot ápol már évek óta.

Anett megkért, hogy szavazzak rájuk. Meg is tettem, de nekem is megtetszett a játék, így megkérdeztem tőle, nem lenne-e baj, ha mi is feltöltenénk a képünket. Így kezdődött a hajsza a voksokért. – magyarázza Dorina.
A páros pedig sikeresen vette az akadályokat, 396 gombnyomással támogatták meg őket, így a második helyig jutottak. De ezt már mind tudjuk, azt viszont homály fedi, hogyan is kezdődött a siker sztori:

Egy edzőteremben ismerkedtünk meg – meséli István – Dorina az édesanyjával jött le. Gondoltam oda megyek segíteni, hozzáteszem nem kevés hátsószándék vezérelt. Aztán jött az apja és kiábrándított. Elmondta, hogy Dorina már foglalt, van barátja!


De a történet itt természetesen még nem ért véget. Dorina rá pár hónapra szakított az akkori párjával és István kutatására indult a neten. Végül nem sokkal később újra összehozta őket a sors első találkozásuk színhelyén, és azóta is remekül meg vannak, bár mostanában sajnos keveset látják egymást.

Felköltöztem Veszprémbe az egyetem miatt, így most csak hétvégén találkozunk. – meséli a lány, aki már alig várja az édes-kettes hétvégét a Velencei-tó partjánál. Elárulják: Azt tervezik, kizárólag pihenéssel és romantikázással töltik ezt a két napot a Kis Szárcsa Vendégházban.

Mi pedig reméljük, teljesülnek vágyaik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik