Szórakozás

Igazi tündérmese a történetük

Február 14-én ért véget Valentin-napi játékunk, ahol az indulók romantikus képeikkel versenyezhettek az értékes nyereményekért. Az első helyezett a napokban vehette át megérdemelt díját a Székesfehérvári Novotel Hotelben.

Horvárth Blanka Anett és Borsos Benjámin az előtérben várnak ránk, első ránézésre is nagy közöttük az összhang, látszik, hogy nem egy-két napja változatták meg a családi állapotukat a Facebookon.

Kedvesen, bár kissé félszegen mosolyognak ahogy fényképezik őket, majd eljön a nagy pillanat, Lepcsényiné Mályi Tímea, a Székesfehérvári Novotel Hotel értékesítési menedzsere átadja a párnak a megérdemelt nyereményét: egy két személyre szóló, romantikus hétvégét a Szegedi Novotel Hotelben.

A szerelmesek nagyon örülnek, látszik a szemükön, egyelőre el sem hiszik, hogy nem átverés ez az egész.

Már jártam egyszer Szegeden és szerintem gyönyörű. Reméltem, hogy egyszer Benjáminnak is megmutathatom, ezért is jelentkeztünk a versenyre – meséli Anett, aki azt is elárulja egy hétig folyamatosan lobbiztak, mozgósítottak mindenkit, akit csak tudtak, így sikerült végül több mint 400 szavazatot összegyűjteni.

Elképesztően sokan segítettek, barátok, rokonok, kollégák és olyan ismerősök is, akikkel már évek óta nem tartjuk intenzíven a kapcsolatot. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik! Nagyon hálásak vagyunk! – mondják egymás szavába vágva, kiegészítve a párjukat. Egy kicsit olyanok, mint a húszéves házasok, pedig még szemtelenül fiatalnak tűnnek.

Kérdésemre arról, mióta vannak együtt, összemosolyognak. Később megtudom, nagyvalószínűséggel azért, mert a történetük annyira hihetetlen, hogy a legtöbb ember köpni-nyelni nem tud miután végig hallgatta.

Párizsban ismerkedtünk meg hat éve. Mind a ketten egy iskolai körutazáson vettünk részt, így hozott minket össze a sors. Az egész olyan volt, mint egy igazi tündérmese. Az első csók már azon az ominózus utazáson elcsattant, ráadásul közvetlenül az Eiffel-torony előtt, kétségkívül a világ egyik legromantikusabb helyén – meséli Anett.

De nyilván a romantika nem tart össze hat évig két embert, a sikerért ők is megdolgoztak a szürkehétköznapokban is – mind ketten egyetemisták, mellette pedig dolgoznak, így az életük igen zsúfolt.

Anett andragógiát tanul, míg Benjámin műszaki menedzser szeretne lenni. Távoli terveik, hogy befejezik a tanulmányikat és külföldön élnek pár évig, majd ha beleuntak a kalandokba haza jönnek és itt telepednek le, de mint mondják: ezek még csak elgondolások, nincs semmi kőbe vésve!

Viszont, ami biztos, hogy a közeljövőben egy csodálatos, pihentető hétvégét fognak eltölteni a Szegeden a Novotel Hotel felajánlásával, ahol – ha csak egy rövid időre is – de maguk mögött tudhatják a problémáikat és végre arra is tudnak időt szakítani, ami igazán fontos, a szerelemre! Mi jó utat és jó szórakozást kívánunk nekik!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik