Szórakozás

Vádat emeltek a baracsi kettős gyilkos ellen

baracsi(1)(960x640).jpg (baracsi családirtó, )
baracsi(1)(960x640).jpg (baracsi családirtó, )

Élettársát és 21 éves nevelt fiát gyilkolta meg, majd saját magával is végezni akart.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 49 éves baracsi férfi október közepén öngyilkosságot kísérelt meg, két családtagját pedig holtan találták Mélykút közelében. A férfi öngyilkossági kísérlete azonban nem sikerült és a kórházban elfogták a rendőrök.

Fotó: MTI

A helyszíni kihallgatáson kiderült, hogy kalapáccsal verte szét a 47 éves nő és 21 éves nevelt fia fejét, majd kocsival vitte el a holttesteket lakatlan területre. A gyilkosság után 3 napig úgy járt-kelt, mintha mi sem történt volna, később próbálta felvágni az ereit. Egyes sajtóhírek szerint démoni sugallatra végzett élettársával és nevelt fiával, mások szerint féltékeny volt. A férfi egykor katonatiszt volt, amikor leszerelt, depressziós lett és megpróbálta megölni magát, akkor élettársa mentette meg.

Kiderült az is, hogy az egyik áldozat Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi, a Ménfőcsanak jelenlegi NB II-es kapusa volt.

Családi vita után ölt

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást az azóta is előzetes letartóztatásban lévő kettős gyilkossal szemben, a vádemelési javaslatot elküldték a Fejér Megyei Főügyészségnek – mondta a Fehérvár24-nek Juhász Károly a megyei rendőrkapitányság sajtószóvivője.

A Fehérvár24 érdeklődésére Juhász Károly elmondta, hogy a családirtó 10-től 20 évig vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat. A férfi vallomásában azt mondta, hogy egy családi vita után végzett élettársával és nevelt fiával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik