Szórakozás

A tragikus himnuszéneklő újra támad

Kapott még egy esélyt: tévéműsorban javíthatta ki évekkel ezelőtti művészeti bűncselekményét.

A YouTube-on található egy 2008-as videó, amelyen egy rendőrtiszt énekli az amerikai himnuszt. Ahogy a címből („Chattanooga Tennessee legrosszabb nemzetihimnusz-előadása”) is kiderül, a produkció felejthetetlenre sikeredett, de nem azért, mert a főhős olyan jól énekelt. Ellenkezőleg.

A zsaru, akinek azóta a nevét és a rangját is tudjuk – Ezra Harris, seriffhelyettes – olyan tragikusan adja elő a The Star-Spangled Bannert, hogy ilyesmi csak a filmekben (a klasszikus példa legalul látható) vagy Király Linda múltjában létezik.

De mindenki hibázik, és mindenki kell, hogy kapjon még egy esélyt az élettől – így gondolták az ABC tévétársaságnál is, és Ezra a Good Morning America című műsorban sok-sok év után újra bizonyíthatott. Közben megkérték Dierks Bentleyt, az ismert énekest, hogy kicsit vegye kezelésbe Ezra hangját, ráadásul a díszelőadásra egy kórust is hősünk rendelkezésére bocsátottak.

Nézzük meg először az eredeti felvételt, majd azt, hogyan élt a második eséllyel.

És végül a nagy előd: a Csupasz Pisztoly klasszikus himnuszgyalázása, az ál-Enrico Palazzo/azaz Frank Drebin/azaz Leslie Nielsen jóvoltából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik