Szórakozás

Facebook-függő sztárok, akiket érdemes követni

Sztárok, akik népszerűségűket arra is használják, hogy segítsenek, vagy mosolyt csaljanak mások arcára.

A közösségi portálokon megjelenő rajongói oldalak, új titulust adtak a sztárok számára. Közvetlenül, nap, mint nap látják el követőiket tanácsokkal, humoros képekkel, információkkal és interaktivitásra buzdítják őket. Sokan átestek a ló túloldalára és térítőként kommunikálnak rajongóikat, adnak véleményt a szájukba.

Szerencsére, számtalan olyan sztár is tevékeny, aki bár sikeressége érdekében, de mégis önzetlenül, naponta szentel időt rajongóira és látja el őket praktikáival, inspirálja őket és nyereményjátékokkal, közönségtalálkozókkal tartja aktívan közösségét.

Takács Nóra évek óta készít videókat, témái sokszínűek és változatosak. Segített már követőinek a lekvárkészítésben, megannyi frizura elsajátításában, de az egészséges táplálkozással és testedzéssel kapcsolatban is szívesen megosztja praktikáit. Hogyan legyek jó nő? Facebook oldalán közel százezren követik és reflektálnak posztjaira.

Rubint Rékáról azt is feltételezhetnénk, hogy neki 48 órából áll egy nap. Posztjaiból energia, szeretet és inspiráció sugárzik, amit rajongói hozzászólás formájában tudatják is. A fitnesz királynő a reggelt futással kezdi, aminek a végén gyakorlatokat mutat be és feltölti Facebook oldalára, később konditeremi tippeket ad, ezeken kívül még számtalan fotót posztol munkáiról, fotókat családjáról, amelyekhez a család és a szeretet fontosságáról is ír pár sort.

Meg kell említeni Kasza Tibort is, aki bár nem ad tippeket és az egészséges életmódra sem ösztönzi rajongóit, viszont humorával, videóival és vicces képeivel több, mint százötvenezer embernek csal mosolyt arcára.

Orosz Barbara közösségi oldalán divattanácsokkal látja el követőit, mindennapra jut egy tipp. Bár nincs, akkora rajongótábora Facebookon, mint az előző sztároknak, de Barbara így is, nagy lelkesedéssel osztja meg trendtippjeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik