Szórakozás

VV Józsi döntős helyet dobott el magától

A VV6 legfrissebb távozója gyúrós Józsi szombat este önként távozott a villából, pedig állítása szerint nagy esélye lett volna arra, hogy nyerjen.

VV Józsi az RTL Klub reggeli műsorában büszkélkedett el azzal, hogy dobogós helyet is szerezhetett volna a ValóVilág6-ban, ha kordában tudta volna tartani érzéseit, de döntését ennek ellenére se bánta meg.

“Úgy érzem nagyon jó döntést hoztam, sokkal boldogabb vagyok és felszabadultabb. Már egy hete meghoztam a döntésem, csak vártam, hogy hátha elmúlik, mint múltkor, de most megerősödött bennem és nem csinálnám vissza. Nem akarok nagyot mondani, de úgy érzem az első háromba szerintem ott lett volna a helyem és ezt megmondta nekem bent is majdnem mindenki és kint is, de ennek fényében sem bántam meg a döntésemet” – mesélte a villában fodrászát hiányoló fiú.

A 8:08-Minden Reggel műsorvezetői azzal is szembesítették a valóságshow hőst, hogy jóval szerényebbnek és visszafogottabbnak mutatkozott, mint beköltözésekor ígérte, mire Józsi nagyon titokzatosan és röviden válaszolt. “Mindennek van oka, hogy mit miért csinálunk, nekem is meg volt, de ezt bővebben nem fejteném ki. Az embernek vannak titkai, ezért nekem is marad egy-kettő” – mondta Józsi, akiről nemrég a korábbi botrányos villalakó, VV Éva is kifejtette véleményét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik