Szórakozás

Számon kérte a szabálytalan sofőrt, eltörték az orrát

A múlt héten, fényes nappal fejeltek le egy férfit a piros lámpánál Szegeden, mert számon kérte a másik sofőrön a szabálytalankodását.

Kedd délután hazafelé tartottam a munkahelyemről, a Makkosházi körúton mentem Makkosház felől. A József Attila sugárúti kereszteződés előtt nem sokkal valaki szórakozni kezdett velem, amikor sávot akartam váltani – elém húzódott, hirtelen lefékezett, majdnem nekimentem. Próbáltam megelőzni, de megint csak elém hajtott, kétszer is erősen fékezett, borult is minden a kocsimban – nyilatkozta a neve eltitkolását kérő férifi a délmagyar.hu-nak.

A szórakozó autós megfordult, majd elindult visszafelé. A szegedi férfi utánament autójával, hogy a piros lámpánál számon kérje rajta, mégis mi volt ez az egész. Utolérte, kiszállt a kocsijából, majd a másik autós ablaka előtt széttárta a karját. Erre a sofőr kipattant a kocsiból, megrángatta a férfit, majd nagy erővel lefejelte. Délután 4 óra 30 perckor történt az eset, a verekedő Vásárhely irányába ment tovább.

Megoperálták az orrát

A szegedi férfit korházba szállították, ahonnan csak szombaton engedték ki. Az orra több helyen eltört, gipszet kapott és meg is kellett operálni. Csak reménykedni tud abban, hogy egyszer teljesen rendbe jön.

A lefejelt férfi. Fotó: délmagyar.hu, Frank Yvette

A férfi elmondta, a körülbelül 185 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú bántalmazója zöldeskék sportautót vezetett. Ült mellette egy 45-50 év körüli nő, aki próbálta visszafogni a verekedőt. Az ügyben ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik