Szórakozás

Puzsér: Berki egy szociális uszító!

A kritikusnál kiverte a biztosítékot, hogy az egykori Fradi-vezér harmincmilliót költött el egyetlen nap alatt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Berki Krisztián egyetlen nap alatt harmincmillió forintot költött el luxuscikkekre. Ez olyannyira szúrja Puzsér Róbert szemét, hogy a kritikus nemes egyszerűséggel érzelmi fogyatékos félbűnözőnek titulálta Berkit.

Fotó: Neményi Márton

“Amíg a TV2 nem talál egy beszélő tyúkot, addig Berki Krisztián jogosan érezheti magát bebetonozva a csatorna esti műsorsávjába. A súlyosan érzelmi fogyatékos félbűnöző ezúttal azzal henceg a bulvárlapok címoldalain, hogy egy húszmilliós autóval meg egy tízmilliós órával “lepte meg magát”, ugyanis úgy döntött, hogy “megérdemel egy kis kényeztetést”. (…) Szarok rá, hogy honnan van pénze, látható, hogy nem az az intellektus, aki sokáig képes lesz elkerülni a törvény öklét. Abba is beletörődtem már, hogy amíg a reklámok nívója határozza meg a televíziózás színvonalát, addig az ilyen félember-félork kreatúrák képezik az úgynevezett szórakozás tárgyát. (…) a televízió képernyőjén hergel egy olyan társadalmat, melynek tagjai százezerszám fuldokolnak az adósságban, és akik számára az egzisztenciális félelem épp annyira hétköznapos, akárcsak a mikropénisz a felső tízezer köreiben” – fakadt ki Berkiről Puzsér.

Fotó: TV2

A kritikus ennél tovább is megy, szerinte a volt Fradivezér szociális uszítást művel a jónéppel.

“Amit Berki Krisztián folytat, az vegytiszta szociális uszítás. Egy pénzes proli meg azok a paraziták, akik nézettséget kovácsolnak belőle, előre megfontolt szándékkal és gátlástalanul provokálják a társadalom megmaradt igazságérzetét. B*szott veszélyes játék! Ahogy milliószor a történelem folyamán, újra eljöhet a pillanat, amikor azok, akiknek most Berki a pofájába röhög, megjelennek a szép budai villák előtt, hogy a maguk primitív és vérszomjas módján vegyenek elégtételt. Ezt nyilván Berki se akarja, és talán nem is követne el érte minden tőle telhetőt, ha csak húsz centivel tovább látna a slusszkulcsán meg a kiba*zott karóráján” – folytatta a Berki-osztást Puzsér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik