Szórakozás

Egymásba szeretett a két szexbomba

Michelle Rodriguez megerősítette, hogy egy párt alkot Cara Delevingne-vel. A Halálos iramban filmek szereplője szerint, a 21 éves modell nagyon kemény csaj.

Michelle Rodriguez bevallotta a Mirror magazinnak, hogy valóban együtt van a 21 éves Cara Delevingne-vel.

A színésznő már korábban elárulta, hogy biszexuális és nem véletlenül nem jelent még meg pasival a vörös szőnyegen. Most pedig rengeteg férfi lenne a helyében, ugyanis jelenlegi párja egy igazi szupermodell.

Cara tavaly szeptemberben beszélt arról, hogy a srácok mennyire idegesítőek és csak a saját dolgaikkal törődnek, valószínűleg Rodriguezzel nem így van.

Fotók: Facebook

Valakinek nehezebb

Nem mindenki olyan laza, mint Michelle és Cara, a nemrég leszbikusságát felvállaló Ellen Page szívszorító beszédben mondta el, miért is állt ki a nagy nyilvánosság elé: „Belefáradtam a takargatásba, belefáradtam hazugságokba. Évekig féltem, attól hogy ki vagyok. Szenvedett a lelkem, szenvedett a mentális egészségem és szenvedtek a kapcsolataim. És most itt állok veletek a másik oldalon.És megérdemeljük, hogy mi is megélhessük a szerelmet, szégyen nélkül, megalkuvások nélkül, ugyanúgy, mint mások.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik