Szórakozás

Kerüli a trendet a csinos magyar színésznő

Visszafogott szépség, nemzetközi filmvászon, magyar gyökerek. Tehetségük, határozott és letisztult stílusuk a tengerentúlon is sikerre vitte őket.

Osvárt Andi már gyerekkorában is színészi karrierre vágyott, azóta pedig számos olasz és nemzetközi filmszerep kötődik a nevéhez. Idén hazánk legjobb színésznői között versenghet, akárcsak a New York-i születésű Bordán Lili, akit szintén jó néhány külföldi és magyar produkcióban láthatott a közönség. Mindketten a visszafogott smink hívei, a bőrápolásra azonban annál nagyobb hangsúlyt fektetnek, hisznek a kitartó munka eredményességében, és számtalan tervet tartogatnak még a jövőre.

„Gyerekkoromtól kezdve mindig arra vágytam, úgyhogy igazából nagyon boldog vagyok, hogy ezt nagyon sok munkával sikerült elérnem, és Magyarország öt legjobb színésznője között tartanak számon. Szerintem a siker az idő függvénye, azt tartom sikeresnek, aki hosszú távon folyamatosan képes ezt fenntartani, mint például Sandra Bullock vagy Angelina Jolie” – vélekedett Osvárt Andrea, akit Madonna örök megújulása és energikussága is lenyűgöz.

„Nem szeretem a divatot, mert valahogy mindig szerettem volna egyedi lenni, nem pedig valakit utánozni, vagy egy adott trendet követni. Nagyon egyszerű, egy kicsit maszkulin stílusom van. Általában csak nagyon kicsi, háromcentis sarkú cipőket hordok, és kényelmesen öltözöm, farmert veszek. Igyekszem legalább 8 órát egyfolytában aludni, mivel szerintem ez a legfontosabb a bőrömnek.

Havonta legalább egyszer elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz, próbálok jó krémeket használni a bőrömre, hiszen hosszú távon ez sokat számít. Most már eljött az az idő, amikor sminkelek, de a natúr nappali smink híve vagyok. Egy pici alapozó, szemfesték és egy kis spirál. Rúzsozni nem nagyon szoktam, sőt soha” – tette hozzá Andrea, aki jelenleg saját vállalkozásának építésén dolgozik.

„Büszke vagyok arra, hogy meg tudok állni a saját lábamon, és rettentően élvezem, hogy a saját életem ura vagyok.  A szépség belülről jön, ezért igyekszem nem gyorshajtásban, hanem nyugodtan, tudatosan élni. A példaképen az édesanyám, Bordán Irén. Csodálatos nő és színésznő!” – mondta Bordán Lili, aki néhány év múlva saját családot is szeretne.

„Sosem tudtam egy stílusnál leragadni. Bevallom, gyűjtöm a szép cipőket, és van pár kedvelt ruhadarabom, de nem mindig tudom párosítani őket.

Mostanában kedvencem egy fekete magas sarkú, boka felettig érő feszes farmerral, egyszínű, rövid ujjú pólóval, bőrdzsekivel. A bőrápolásomat is egyszerűre fogom, inkább arra figyelek, hogy jól táplálkozzak, és bár élvezem a sminket, a hétköznapokban igyekszem minél kevesebbet feltenni. Mindig van nálam egy kis rúzs, és a szemspirál sem maradhat el.”

Osvárt Andreára, Bordán Lilire és a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik