Szórakozás

Johnny Depp kaméleonságát díjazták

ollókezű edward (ollókezű edward, johnny depp, )
ollókezű edward (ollókezű edward, johnny depp, )

A színész előszeretettel tűnik el maszkok mögött filmjeiben. Átalakulásaiért elismerésben részesült.

Díjjal ismerte el a hollywoodi sminkmesterek és hajszobrászok céhe Johnny Depp tehetségét, amellyel képes minden szerepében átalakulni.

A szervezet tíz év kihagyás után osztotta ki újra díjait. A világhírű amerikai színészt elsősorban az Ollókezű Edward, a Charlie és a csokigyár, valamint az Alice Csodaországban című filmekben nyújtott alakításáért ismerték el.

Depp a The Hollywood Reporter szerint köszönőbeszédében elmondta, előszeretettel tűnik el a maszkok mögött. A színész a díjat Joel Harlow sminkmestertől és kollégájától vette át. Harlow idén Oscar-díjra jelölt A magányos lovas című filmben végzett munkájáért. A kalandfilm főszerepében Johnny Depp látható.


Fotó: Europress Fotóügynökség

“Különös módon nagyon tetszik nekem, ahogy beburkol ez a holmi. Hogy a felismerhetetlenségig megváltozzak: pontosan ez az, amit akarok. Minden alkalommal valami újat próbálok ki színészként a sminkmesterek segítségével, akik végig segítettek ebben munkáim során” – fejtette ki a színész, aki bevallotta azt is, eredetileg azért fogott a filmezésbe, hogy pénzt gyűjtsön gitáros karrierje beindításához.

Johnny Depp legismertebb szerepei közé tartozik Jack Sparrow alakja A Karib-tenger kalózai című sorozatban. A Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya című filmben nyújtott alakításáért pedig Golden Globe-díjjal is jutalmazták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik