Szórakozás

Méteres lángok Adonyban

Sűrű füst szivárgott a tető alól, és nem sokkal később a lángok is áttörték a palaborítást Adonyban, a Rákóczi utca egyik épületében február 15-én, reggel.

Tegnap reggel Adonyban, a Rákóczi utcában kebelezett be egy épületet a tűz. A lakásban egy szépségszalon és egy lakrész is helyet kapott, utóbbi azé a kétgyermekes családé, akik most elveszették otthonukat.

Az esethez a katasztrófavédelem és a tűzoltóság jelentős erővel vonult ki, jöttek Dunaújvárosból Érdről és a pusztaszabolcsi önkéntesek szertárából is elindult egy autó.

Az első kiérkezők méteres lángokkal égő tetővel találták szemben magukat. A földgáz elzárását és az elektromos energia lekapcsolását követően összesen négy vízsugárral kezdték meg a tűz oltását. Szerencsére személyi sérülés nem történt és a szakemberek az értékek egy részét is meg tudta menteni, azonban az épület lakhatatlanná vált, a családnak a polgármester keresett ideiglenes, új otthont – tájékoztatta a Fehérvár24-et Farkas-Bozsik Gábor, a megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik