Szórakozás

Lefújták az utolsó hajógyáris bulit

A hatóságok az utolsó pillanatban tájékoztatták azt a több, mint 10 ezer főt, aki részt vett volna a szombat esti rendezvényen. A partizni vágyók háborognak, és követelik vissza a jegy árát.

Nem lesz ma gigacsapatás a Hajógyári-szigeten, a hatóság ugyanis nem engedélyezte, hogy megtartsák a bulit. A szervezők nem sokkal a parti előtt az esemény Facebook-oldalán közölték:

“Annak ellenére, hogy rendelkezünk a 11.269 fő egyidejű tartózkodására vonatkozó összes érvényes Működési Engedéllyel, a pénteken a helyszínre érkező hatóság azt közölte, nem járul hozzá a rendezvény megtartásához. Közölték, ugyan jogszerűen tarthatunk rendezvényt, de mégse tartsunk…Nem érthető? Nekünk se az… Ő szerintük nem külön rendezvény a Studio, a Pink és a többi, hanem minden egyben van, mert egyben lett hirdetve, ezért nem lehet üzletenként Működési Engedélyt kérni, hanem az egészre egyben kell Rendezvénytartásit kérni.”

A partira rengetegen vettek elővételben jegyet, úgyhogy rögtön elkezdődött a vádaskodás, hogy biztos csak le akarták húzni őket, meg egyébként is, milyen ez az eljárás, hogy az utolsó pillanatban közlik ezt.

Az esemény oldalát ilyen kommentek özönlöttél el:

“A PENZT MIKOR KAPJUK VISSZA?? IRJATOK MAR MEG”

“HÖLGYEK URAK ! Felhívtam a Clubinfót ! Holnap minden elővételi jegyes emberke aki NEM NETEN ÉS VIDÉKEN vette a jegyet….KEZELÉSI KÖLTSÉG NÉLKÜL VISSZAADJÁK A TELJES JEGY ÁRÁT. F*szom bele ! Max Up olunk egyet utána meg megyünk Viperba zülleni !”

“haha ez nem 23oraval elotte derulne ki.. Faszan levagyunk huzva ennyirol van szo”

Aztán egymást kezdték el szidni, amiért a 3 ezer forintos jegy miatt ennyien problémáznak.

“Sajnálattal olvastuk mi is a megdöbbentő hírt!
Láttam sok-sok kommentet, amitől még fel is háborodtam!
Tényleg azt hiszitek, hogy ez a Sziget szervezőség hibája??
Minden hivalatos engedéllyel rendelkeznek és ha elolvasnátok a hivatalos közleményt végig (tuti sokan csak az első 5 sorig jutottak), akkor megtudnátok, hogy pontosan mi történt!
Sajnálom, hogy a 3ooo Ft-os jegyeteknél nem láttok tovább, amikor itt egy sokkal fontosabb és globálisabb problémárol van szó, ami egy országot érint, miszerint a hatósagok bármit megtehetnek kényük-kedvük szerint, akár igazságos, akár nem. És nekünk ezt végig kell nézni…”

A jegyeket egyébként visszavááltják, és állítólag pótbuli is lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik