Szórakozás

A Prodigy a Kelenföldi Hőerőműben van, de miért?

A Facebookra posztoltak egy fotót, ami alapján ott vannak. Egyelőre nem tudni, mit csinálnak a hőerőmű irányítótermében.

Az Index szúrta ki, hogy az együttes a Kelenföldi Erőmű irányítóterméről posztolt a hivatalos Facebook-oldalára egy fotót. A képet ezzel a szöveggel tették ki:

“The New studio , with added technicians”

Egyben nem tudni, ez pontosan mit jelent, az is lehet, hogy klipet forgatnak az épületben. Az Index szerint ugyanis ezt a helyszínt előszeretettel szállnak meg időről időre forgatócsoportok. Itt készült például az Ideglelés Csernobilban című, 2012-es zombis horror, tavaly pedig a Dracula-tévésorozat is beköltözött a sci-fibe illő irányítóközpontba. Sőt, ugyanitt készült videoklip a Tankcsapda Elektromágnes című 2007-es nótájához.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.