Szórakozás

Wartburg limuzin eladó

Házilag gyártott szabolcsi-keletnémet luxusverdát árulnak a neten. Keveset futott, nemdohányzó tulajtól.

Pofás kis autót dobtak fel a minap az egyik internetes hirdető oldalra. Egy 2008-as gyártmányú, 1.3-as, benzines Wartburg limuzint. A kocsi tulaja filmsztároknak kijáró csillogást, kényelmet és luxust ígér a vevőnek. Bár papírjai nincsenek, és kisebb esztétikai finomításokra szorul, a keletnémet csoda garantáltan tiszteletet parancsol az ország útjain futó széria kocsik között.

Forrás: Jófogás.hu

A szabolcsi limó persze nem összetévesztendő gyári – valljuk be jóval elegánsabb – nagytestvérével, a Wartburg 311 Limousine-nal.

Forrás: Youtube.com/MobilianAutokyla

Ezt a típust, még 1965-ben autónyeremény-betétkönyvért sorsolták az OTP-nél (bár volt aki közel hatvan év után sem vette át), ma már azonban szinte lehetetlen beszerezni.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!