Szórakozás

Óriási siker a repülőből kizuhant kamera felvétele

Frankó Máté

2014. 02. 12. 14:34

Repülőből zuhant egy kamera a földre. Nem volt szívélyes a fogadtatása. Felvétel van róla.

Több mint egy millióan kattintottak rá mindenidők talán legfurább ejtőernyős videójára. A felvételen az látszik, hogy néhány srác kihajít egy repülőből egy kamerát, ami, néhány levegőben tett fordulat után épp egy disznóól közepére pottyan. Néhány másodperc múlva megjelenik a kutrica egyik lakója és elkezdi komótosan felzabálni a masinát. A videó leírása szerint nyolc hónappal a becsapódás után találta meg a felvételt az ól gazdája. Csak remélni merjük, hogy nem a malacban.

Forrás: Youtube.com/Mia Munselle

Pár hónappal ezelőtt egy sas állt operatőrnek Ausztráliában. A madár felkapott egy a krokodilok viselkedését rögzíteni hívatott felvevőgépet, és így, repülés közben készített néhány különleges képkockát.

Forrás: Youtube.com/ABC News (Australia)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.