Szórakozás

Az öngyilkos ugrás után is visszavágyik iskolájába

arpad(1)(960x640)(1).jpg (árpád szakképző, )
arpad(1)(960x640)(1).jpg (árpád szakképző, )

A fehérvári fiú nem emlékszik arra, hogy január elején levetette magát a harmadikról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk túl van az életveszélyen és magához tért Krisztián, akinek csupán 50 százalék esélye volt a túlélésre, mégis erősnek bizonyult a szervezete.

Csodás módon nincs maradandó agykárosodása sem.

A fiú utolsó emléke a szilveszteri buli

Krisztián egyre jobban van, már enni is tud; igaz, arcsérülései miatt még csak pépeset, de a kedve is egyre jobb – mesélte a Blikknek S. Lászlóné, az édesanya. A család a pszichológus tanácsára úgy döntött, nem mondják el Krisztiánnak mi történt vele. Ha a fiúnak magától térnek vissza az emlékei, talán el tudják kerülni, hogy sokkot kapjon.

A Fehérvár24 kérdésére Labancz Dániel pszichológus elmondta: a megjelent hírek alapján nem pszichogén amnéziáról lehet szó, sokkal valószínűbb, hogy a fejsérülés okozta trauma hatása lehet a fellépő retrográd amnézia.

A teljes gyógyulásig még hosszú az út

Már most vissza szeretne menni az iskolába, és hiányolja a barátait, hiszen őket sem engedhetjük be hozzá. Még hosszú út áll előtte, kezelések, rehabilitáció – van ideje bőven arra, hogy emlékezzen, nem sürgetjük, éppen ezért azt sem döntöttük még el, hogy visszaengedjük-e majd abba az intézménybe – mondta Krisztián anyukája a Blikknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik