Szórakozás

Aggódnak a rajongók Till Attiláért

Megdöbbentően sovány legfrissebb képein a műsorvezető.

Till Attila tavaly tette le a cigarettát, és azonnal kemény edzésbe fogott, hogy ne hízzon el, mint ahogy az ilyenkor sokakkal előfordul. A műsorvezető azonban olyannyira lefogyott, hogy a rajongók már aggódnak érte.

“Hiába a napi torna, még mindig csak egy pici pont vagyok a konditeremben. Na, majd 2 hónap múlva! De, 4 hét alatt fogytam 5 kilót!” – írta ki Facebook-oldalára Till Attila, aki megosztotta módszerét is. – “Nem eszem semmilyen szénhidrátot, maximum reggel valami nagyon szürkét vagy barnát. Heti egy jutalom spagetti van, mert arról nem tudok lemondani. Semmi cukor, csak méz vagy este egy kis hangulat javító étcsoki. Este csak zöldség vagy inkább csak magok. Sok futás, evezés, bringázás, minden nap valami sport. És ami a legfontosabb: kedv a lefogyáshoz, izmosodáshoz, most jólesik aszkétának lenni. November, decemberben ettem, akkor az esett jól, most meg ez!”

Fotó: Facebook

A rajongók azonban aggódnak érte, sokak szerint már túl sovány a műsorvezető.

“Szerintem nem fogyni kellene, hanem izmosodni!” “fogytál…? honnan?” – adtak hangot Tilla túlzott soványsága miatti aggodalmuknak a rajongók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik