Szórakozás

A tűzoltók hajnal óta dolgoznak

Sebestyén Lilla
Sebestyén Lilla

2014. 02. 05. 09:04

A pákozdi Sport utcában található műhely gyakorlatilag megsemmisült

A segélykérő hívás február 5-én, nem sokkal hajnali fél egy előtt érkezett a katasztrófavédelemhez. Az esethez a tűzoltók kezdték meg a vonulást, akik kiérkezésük után azonnal segítséget kértek, mivel a körülbelül kétszázötven négyzetméter alapterületű üzem tetejének a fele már méteres lángokkal égett.

Hamarosan kiderült, nem elég Fehérvár összes tűzoltójának és a katasztrófavédelemnek munkatársa, Érdről és Pétről kellett a segítség. Mire teljes lett a csapat már hét tűzoltóautó és harmincegy tűzoltó vette fel a küzdelmet a lángokkal. Az oltás mellett a legfontosabb feladat a továbbterjedés megakadályozása volt, ugyanis a közelben több családi ház is épült, ezek kigyulladását azonban sikerült megakadályozni.

Az eset során a teljes épület, a benne tárolt eszközökkel, gépekkel együtt megsemmisült, de személyi sérülés szerencsére nem történt – tájékoztatta a Fehérvár24-et Farkas-Bozsik Gábor, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A helyszínen jelenleg is kint vannak a fehérvári tűzoltók – az érdi és péti segítség már hajnalban visszavonult – és próbálják a lángokat csírájában elfolytani. Ezek az utómunkálatok rengeteg időt vesznek igénybe, ugyanis az összes megmaradt romot át kell forgatni, hogy a parázs is kialudjon és ne kaphassanak új erőre a lángok.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.