Szórakozás

Óriási vagyont hagyott lányára Paul Walker

15 éves lányára, Meadowra hagyta teljes 25 millió dolláros (5,9 milliárd forintos) vagyonát Paul Walker, azzal a feltétellel, hogy nagykorúvá válásáig a színész édesanyja, Cheryl Walker kezeli az összeget törvényes gyámként - írja a Daily Mail.

A tavaly november végén autóbalesetben elhunyt hollywoodi sztár végrendeletének végrehajtójaként apját jelölte meg, aki már be is nyújtotta a dokumentumot az illetékes hagyatéki bírósághoz.

Idősebb Paul Walker egy kérelmet is csatolt, amelyben arra kéri a törvényszéket, hogy a nagymamát nevezzék meg gyámként fiának akarata szerint. Az első bírósági meghallgatás február végén lesz.

Az ügy furcsasága, hogy Meadow jelenleg édesanyjával, Rebecca Soterosszal él, míg előtte édesapjánál lakott. A lány egyébként csak nem sokkal halála előtt költözött a Halálos Iramban filmek sztárjához.

Barátai szerint Paul Walker éppen karrierje feladását fontolgatta, mikor a tragikus baleset történt. Lánya Hawaiiról települt át Santa Barbara-i otthonukba a színész kedvéért. A hosszú különélés ellenére állítólag nagyon jó kapcsolatban voltak egymással, és a sztár képes lett volna felrúgni addigi életét, hogy minél több időt tölthessen Meadow-val.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik