Szórakozás

Jóban Rosszban: Eldurvul Betty és Balázs kapcsolata

Hiába a hosszú várakozás, hiába a kezdetben mindent elsöprő szerelem, úgy tűnik, Betty nem lehet boldog. A Jóban Rosszban története szerint ugyanis Tamás atya elvesztése után csak rövid ideig találja meg a szerelmet Balázs oldalán.

.A pár között egyre nő a feszültség, és a férfi viselkedése egyre bizonytalanabbá teszi Betty-t. A sok vita hatására ráadásul Balázs nem tudja magát visszafogni, és megüti szerelmét. Nem mindennapi jelenetsorokat kellett rögzítenie a Jóban Rosszban stábjának. A történet szerint ugyanis a sorozatos számonkérés hatására Balázs nem tudja visszafogni indulatait, és többször is megüti szerelmét, Betty-t. Az erőszakos momentumok felvétele a karaktereket életre keltő két színészt, Szabó Zsófit és Száraz Dénest is nagy kihívások elé állította.

Ezek komolyan megkoreografált jelenetek voltak. Nehéz egy ilyen felvételt megcsinálni, mivel minden civil érzelmünket kívül kell hagyni, amennyire ez lehetséges. Ez működött is, bár volt némi bűntudatom, de csak azért, hogy minél gyorsabban fel tudjuk venni a jeleneteket és ne kelljen fájdalmat okoznom Zsófinak. Az első ilyen jelenet után Zsófi jött oda hozzám, hogy nyugtatgasson. Nem volt egyszerű, de nagyon várom, hogy lássam, mit hoztunk össze. A civil életben természetesen soha nem emelnék kezet egy nőre, egyébként sem vagyok az agresszió híve. Csak a családom, a szeretteim védelmében tudom elképzelni, hogy verekedésbe keverednék.” – árulta el Száraz Dénes.

Hogy meddig fajul a helyzet Betty és Balázs között, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik