Szórakozás

Összejött a menedzserével Krasznai Tünde?

Krasznai Tünde és Tereh István között valósággal izzott a levegő a Story Gálán.

Krasznai Tünde és Tereh István együtt érkeztek az év celebeseményének számító Story Gálára. Az X-Faktor felfedezettje és az Első Emelet tagja el sem mozdultak egymás mellől, a férfi időnként át is karolta az énekesnőt, akivel elmélyülten beszélgetett az este folyamán. A többséghez képest viszonylag korán ráuntak aztán a partira és a hömpölygő tömegre, ezért úgy hajnali egy óra körül együtt léptek le a helyszínről. Szemtanúk szerint kibontakozóban van kettejük között valami, s könnyen lehet, hogy ez már nem szimpla munkakapcsolat, hogy Öcsi már több mint menedzser Krasznai számára – írja a Blikk.

A néhány napja még riporternővel smároló Krasznai nem tagadta, hogy jó a kapcsolata Terehhel, de szerelemről állítólag szó sincs.

“Nemhogy jól kijövünk egymással, hanem elmondani sem tudom, mennyire jó a kapcsolatunk. Már túl jó is. Szinte már az első pillanattól kezdve meg van közöttünk az egyetértés, és azt kell mondjam, nagyon-nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ez számomra kifejezetten fontos. István visszajelzésénél és támogatásánál nincs is szükségem többre” – mondta a Blikknek Tünde.

Tereh is kedveli protezsáltját, ám arra kérte az újságírókat, hogy ne értsék félre a helyzetet.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik