Szórakozás

30 milliós végrehajtás Kozso ellen

Hárman is tartják a markukat a szomorú szamurájnak.

A Blikk információja szerint Kozso, azaz Kocsor Zsolt adós ellen az Argenta Credit Zrt. kért végrehajtást kölcsöntartozás miatt, egészen pontosan 30 490 028 forint és annak járulékai iránt. Rajtuk kívül állítólag mások is mihamarabb pénzt szeretnének kicsikarni a szomorú szamurájból: az V. kerületi önkormányzat parkolási díj és pótdíjhátralék gyanánt 13 520 forintot, a Csengery u. 71. társasház – ahol közös költséggel tartozik – 1 460 575 forintot, a Társasház Közösség pedig 131 230 forintot követel tőle.

Fotó: TV2

Így most árverezik az esküvőjét titokban szervezgető zenész ingóságait és édesanyjával közös cégében lévő üzletrészét is. Utóbbi, a Zene-Doboz Kft. Kozso 50%-os tulajdonosa, ezért részée a hátralékai miatt február 9-ig megvásárolható. Ennek kikiáltási ára 1,5 millió forint.

Az elmúlt években Kozsónak egyébként jó párszor főhetett a feje a végrehajtók miatt: korábban a Blikk megírta, volt, hogy három végrehajtási eljárás folyt az egyetlen akkor működő cége, a Teasire Hungary Kft. ellen, amelynek székhelye megegyezett belvárosi teaházának a címével. A kft.-nek ráadásul nem az volt az első végrehajtása, már a megalapítása után egy évvel, 2011-ben elrendelt egyet ellene a NAV. Egy korábbi cégét pedig már jóval korábban törölték a cégjegyzékből adótartozás miatt.

Ajánlott videó