Szórakozás

Ellenőrök lepték el Hajdú Péter éttermét

Munkaügyi vizsgálat volt a műsorvezető pizzériájában. Hajdú sejti is, hogy miért.

Mint arról korábban már beszámoltunk, több tucat szülő, köztük Jaksity Kata és Bodrogi Ádám hadat üzent csemetéje iskolájában az ehetetlen menza ellen. Ugyanis a gyerekek nap mint nap az éhségtől kóvályogva, félájultan mentek haza a tanítás után. A gyerekek ezek után Hajdú Péter étterméből kapták az ételt, ám ezt végül megtiltották az iskolában.

“Breaking! Tegnap több helyen megjelent, hogy Törökbálinton a Bálint Márton iskolában moslék ízű ételt kapnak a gyerekek, emiatt a szülők úgy döntöttek, hogy az egyik helyi étteremből rendelnek meleg ételt gyermekük egészséges fejlődése érdekében. Ahogy a 444.hu megírta, az étterem, ahonnan a szülők ebédet rendeltek, az enyém. A hatályos jogszabályok nem tiltják, hogy bárki meleg ételt vásároljon gyermekének s azt az iskolába szállíttassa, erről a szülők is tájékozódtak, mielőtt döntöttek volna. Ahogy ez több fórumon is megjelent az iskola igazgatója a polgármester nyomására megtiltotta, hogy a gyerekek a szüleik által vásárolt meleg ételt az iskolában elfogyasszák. Az előző posztomban – tegnap este – ennek magam is hangot adtam” – írta Facebook posztjában Hajdú, aki ezek után arról is beszámolt, hogy munkaügyi ellenőrzést is kapott.

Fotó: TV2

“Mit ad Isten, ma munkaügyi ellenőrök lepték el az éttermet. Kemények voltak és határozottak! Persze ez nem meglepő, hiszen Virág elvtárs óta tudjuk, hogy bizony a nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Persze, nem gondolom, hogy a két ügy összefüggésben lenne egymással és eszem ágában sincs azt hinni, hogy ehhez köze van Turai István polgármesternek. Még akkor sem, ha tegnap kora este már emelt hangon beszélt az őt faggató újságírókkal. De azért a klasszikus kérdés most is helytálló; Turai elvtárs és ezt így, hogy??:)” – tette hozzá Hajdú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik