Szórakozás

Story Gála: Schobert Norbi és Rubint Réka már táncra perdült

Less be te is a 15. Story gála kulisszatitkaiba. Nézd meg mit vettek fel a sztárok, és kit csókolnak! Cikkünk folyamatosan frissül!

Kiszel Tünde természetesen idén is az elsők között érkezett, hatalmas pink ruhakölteményében, amit Amerikából rendelt és elkísérte őt új udvarlója is.
Nyári Dia most, itt vállalta fel először hivatalosan is kapcsolatát, ugyanis az X-Faktor felfedezettjével Tóth Marcival érkezett.
Krasznai Tünde is befutott, Bálint Toncsi exével Tereh Istvánnal.
Közben elkezdődött a Story-gála díjátadója is, ilyenkor a díjazottak saját csillagot kapnak az égen, amit arról nevezhetnek el, amiről akarnak. Az elismeréseket többek között a Story magazin főszerkesztője Ómolnár Miklós adja át.
Az egyik értékdíjat Telekes Péter színész kapta, aki kutyusáról, Zojáról nevezi el a saját csillagát. A másik díjazott Trokán Nóra sajnos nem tudott eljönni, mert külföldön játszik, de videóüzenetben megköszönte a különleges elismerést, amit a 2013-as évről nevezett el, mert neki ez egy szuper év volt.
A harmadik értékdíjat a korábban Barátok közt szereplő, Gyetván Csaba kapja aki, jelenleg egyébként az Ozonenetwork természetfilmese. Stílusosan magáról nevezte el a csillagát, ami így a Csaba nevet kapta. A népdalénekes Herczku Ágnes is kapott díjat.
Az év színésze Stohl András lett. Születendő kisfia után a Sabar nevet kapja a csillaga. A kicsi fiú András Barnabás lesz.
Fotók: Hír24
Az év zenei produkciója az LGT lett és így hívják majd a csapat csillagát is, az év műsorvezetője Lilu lett, aki sajnos nem tudott eljönni a gálára, a VV6 sudiójából jelentkezett be és üzent a férjének is: Látlak, siess haza!
Az év műsorvezetője díjat Friderikusz Sándor kapta, aki jelenleg beteg, 40 fokos láza van, Szulák viszi majd el neki a díjat. Fridi egyébként üzent a betegágyról, azt mondta, hogy mesteréről, Vitrayról nevezzék el a csillagát. (Amúgy köztudottan nincsenek jóban)
Klapka: 20 márkáért vettem a zakót!
A gála egyik nagy divatdiktátora Klapka György, aki a kockás zakójában elég nagy feltűnést keltett. Csinos kísérője az egyik beosztottja volt, aki egy személyben helyettesítette a feleségét és a lányát.
“10 évvel ezelőtt vettem ezt a zakót még 20 márkáért, azóta kihíztam, de az utóbbi időben újra sikerült belefogynom. 16 kilót adtam le, de igazából nincs ebben semmi titok, próbálok inkább salátát enni. Szerintem fejben dől el minden” – mondta Klapka György. Ha már divat…mennyire menő már Szinetár Miklós nyakkendője?
Szandi természetesen férjével, Bogdán Csabával érkezett, és egy merész ruhát választott az estére, ami nem sokat takart három gyerek után is tökéletes testéből.
Détár Enikő egy mályvaszínű mini-estélyit választott, és önfeledten pózolt Ladinek Judit színésznővel.
Fotósunk zseniális életképe: Gáspár Evelin egy szép fehér ruhában, amit a stylistával együtt választott ki. Győzike épp elment egy italért, Bea asszonyt pedig nem hozták magukkal. Ha ügyesek vagytok, akkor a fotón megtaláljátok még Aleska Diamondot, az X-Faktorból megismert Fat Phoenix egyik tagját, Kikit és Sági Szilárdot is.

No de mi történt közben Détár Enikővel és Stohl Andrással? Aki sejti a választ, ossza meg velünk kommentben.

 

És vajon melyik volt az első celebpár, aki táncra perdült? Persze, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka:

Kíváncsiak vagytok mit esznek egy ilyen gálán a celebek? pl ilyen finomságokat: somlói-falat, creme brulee, macaron.

Mára ennyi volt az élő közvetítés, holnap videóval és képgalériában mutatjuk meg, milyen volt a celebek féktelen mulatozása…

Olvasói sztorik