Szórakozás

BagiNacsáék Fehérváron

A humorista páros a Ciszterci gimnázium Osztályharcát színesítette

Transzparensek, sípok, kereplők, és zöldre festett hajú fiatalok egy helyen… Nem, nem Fradi meccsen voltunk, mielőtt még bárki is azt gondolná!A Ciszterci Szent István Gimnáziumban volt ennyire felfokozott a hangulat. Nem is csoda ugyanis az osztályok közötti harcok döntőjén Bagi Iván és Nacsa Olivér volt a csapatkapitány.

A harmadik éve megrendezett Osztályharc program döntőjére – és egyben a Ciszterci Diáknapok utolsó állomására – ezúttal a humorista párost kérte fel a vezetőség, nem kis sikerrel. Csak úgy visszhangzott a gimnázium díszterme a rengeteg tapstól és nevetéstől.

A diákok nagyon lelkesen biztatták a csapatokat a feladatok során, amikből a kinevezett csapatkapitányok is kivették részüket. A legelső próbán például a tanulóknak interjút kellett készítenie a két előadóval, akik minden feltett kérdésre – természetesen – a tőlük elvárható stílusban feleltek, olykor Korda Gyurit, máskor Friderikusz Sándort kiparodizálva.
A zsűrinek nehéz dolga lehetett ennyi kacagás mellett, mindenesetre eredmény az született: mind a négy osztály győztesen mehetett haza!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik