Szórakozás

Muri Enikőnek Beyoncé a mestere

Rendkívüli hang, számos siker, lehengerlő külső. Tolvai Renit, Radics Gigit és Muri Enikőt egy-egy tehetségkutatóból ismerhette meg az ország, a kitartó munka eredményeként pedig már évek óta az élvonal legjobbjai. Számos díjat tudhatnak magukénak, idén pedig a Women of the Year elismerését is bezsebelhetik.

A Glamour Women of the Year legjobb énekesnő kategóriájában idén többek közt Tolvai Reni, Muri Enikő és Radics Gigi is jelölt. A csajok megállás nélkül dolgoznak újabb és újabb projekteken, de számukra az éneklés az igazi kikapcsolódás.

Ha éppen nem a mikrofon mögött állnak, akkor szívesen vetik bele magukat az edzésbe, ami persze elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig tökéletes formában legyenek. Megtiszteltetésként élik meg a jelölést, mindhárman imádják a magassarkúkat és Beyoncét.

„Nagyon nagy öröm a jelölés, hiszen a közönség döntése alapján kerültem a legjobbak közé. A Megasztár adta pillanatnyi sikert könnyű elveszíteni, de én folyamatosan igyekszem a maximumot adni magamból, és sokat jelent, hogy ezt a rajongóim is elismerik. Beyoncé pályafutása számomra példaértékű, de olyan nagy magyar előadók is a kedvenceim, mint Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati vagy Csepregi Éva.” – kezdte Radics Gigi, aki 2013-ban számos külföldi koncerten is színpadra lépett.

fotó: Debreczeni Zita fotó: Debreczeni Zita

„Folyamatosan tele vagyok tervekkel, ráadásul most a Dal és Nagy Duett is rengeteg időmet kiveszi, és e mellett a sulit sem hanyagolhatom. Szerencsére számomra az éneklés nem munka, hanem kikapcsolódás, így minden percét élvezem. Az edzés persze szintén elmaradhatatlan része a mindennapjaimnak”- tette hozzá Gigi, akinek a fiatalos és csajos ruhadarabok mellett a magassarkú sem maradhat ki a gardróbjából.

„Szakmailag leginkább Beyonce inspirál. Nem akarom utánozni, viszont számomra ő az energia, akiből bármikor meríthetek. A zenéje mellettem van minden pillanatban, és ez annyira megnyugtató!” – árulta el Muri Enikő. Sajnos edzésre alig jut időm, de elterveztem, hogy tavasztól lovagolni fogok járni, mert kicsi koromban két évig rendszeresen jártam, és nagyon hiányzik. És így az edzés is megvan, plusz a friss levegőn lehetek.” – mesélt terveiről a 2011-as X-Faktor legjobb női hangja.

„Akkor vagyok a legboldogabb, amikor látom, hogy az aktuális dalaimat, klipjeimet szeretik az emberek, és koncerteken együtt énekelnek velem. A jelölés is számomra a rajongók elismerését bizonyítja, ami nagyon nagy megtiszteltetés” – mondta Tolvai Reni.

„Ami igazán ki tud kapcsolni az az edzés, egy héten négyszer, másfél óráig semmi másra nem koncentrálok, csak a mozgásra. Ha pedig a stílusomat kell jellemeznem, azt nehezen tudnám behatárolni, mivel szeretek mindig másként öltözni, de a magassarkú nálam mindig elmaradhatatlan” – folytatta Reni, akit Christina Aguilera mellett Beyoncé inspirál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik