Szórakozás

Egy ütéssel törte el a fiú orrát Kállay-Saunders?

Új részletek derültek ki arról a durva verekedésről, amibe Kállay-Saunders András került.

Ahogy azt a Hír24 elsőként megírta, az MTVA úgy döntött, hogy nem zárják ki a Dal című műsorból Kállay-Saunders Andrást, aki májusban egy verekedésbe keveredett a Hajógyári-szigeten és nyomozás is indult az ügyben.

Fotó: TV2

A Borsnak most megdöbbentő részleteket mesélt el az énekes verekedéséről egy szemtanú. Szerinte A Dalban szombaton fellépő zenész egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön. “Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt.

Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja. Az énekes ügyvédje, Dr. Magyar György szerint, a sérülésekről sem lehet egyértelműen nyilatkozni, hiszen azok keletkezéséről orvos szakértők döntenek. “Továbbra is fenntartjuk, hogy Andrásékat érte támadás, őket kergették meg” – tette hozzá a védő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik