Szórakozás
szamitogep(960x640)(16).jpg (számítógép, internet, )

Számítógépekre pályázhatnak a rászorulók

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 29. 12:47

2014-ben is ötven, rászoruló családban élő gyerek kap használt, de még jó állapotú számítógépet, a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány jóvoltából.

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja alapján, rászoruló családok pályázhatnak számítógépekért. A támogatást igényelheti minden 10–14 év közötti gyermek, akinek legalább  2 kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga pedig eléri a 4-est, és az otthonában nincs használható számítógép.

A pályázatnak tartalmaznia kell a gyermekek és a szülő vagy gondviselő nevét, lakcímét, telefonszámát és szülői vagy gondviselői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről. A gyerekeknek pedig le kell írnia, hogy miben tud segíteni nekik a számítógép a fejlődésben, tanulásban.

Mivel a pályázat tanulmányi átlaghoz kötött, ezért mellékelni kell a gyermek 2014-es félévi vagy év végi bizonyítványának iskola által hitelesített másolatát. Mindezeket a pályázó osztályfőnökének kell postán elküldenie 2014. július 4-éig az alapítvány címére: MÁTRIX Közhasznú Alapítvány „Számítógép Álom 2014″, 6701 Szeged, Pf. 929.

Egy évben egy diák csak egy alkalommal vehet részt az adományozó programban.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.