Szórakozás

Számítógépekre pályázhatnak a rászorulók

szamitogep(210x140)(8).jpg (számítógép, internet, )
szamitogep(210x140)(8).jpg (számítógép, internet, )

2014-ben is ötven, rászoruló családban élő gyerek kap használt, de még jó állapotú számítógépet, a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány jóvoltából.

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja alapján, rászoruló családok pályázhatnak számítógépekért. A támogatást igényelheti minden 10–14 év közötti gyermek, akinek legalább  2 kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga pedig eléri a 4-est, és az otthonában nincs használható számítógép.

A pályázatnak tartalmaznia kell a gyermekek és a szülő vagy gondviselő nevét, lakcímét, telefonszámát és szülői vagy gondviselői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről. A gyerekeknek pedig le kell írnia, hogy miben tud segíteni nekik a számítógép a fejlődésben, tanulásban.

Mivel a pályázat tanulmányi átlaghoz kötött, ezért mellékelni kell a gyermek 2014-es félévi vagy év végi bizonyítványának iskola által hitelesített másolatát. Mindezeket a pályázó osztályfőnökének kell postán elküldenie 2014. július 4-éig az alapítvány címére: MÁTRIX Közhasznú Alapítvány „Számítógép Álom 2014″, 6701 Szeged, Pf. 929.

Egy évben egy diák csak egy alkalommal vehet részt az adományozó programban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik