Szórakozás

Elkapták a fegyveres trafikrablót

Bilincs (bilincs, börtön, illusztráció, )
Bilincs (bilincs, börtön, illusztráció, )

A Székesfehérváron történt fegyveres rablás gyanúsítottja részletes beismerő vallomást tett.

Október 25-én rontott be egy fegyveres férfi a Prohászka úton levő nemzeti dohányboltba. Megfenyítette az eladót, majd a pénzzel együtt gyalogosan távozott a helyszínről. A rablóról felvételt készített a trafik biztonsági kamerája, ez alapján körözte a rendőrség.

Az adatgyűjtések, a tanúk kihallgatása és a kamerafelvételek elemzése után a nyomozók azonosították a 19 éves trafikrablót, akit otthonában fogtak el. Kihallgatásakor a férfi elismerte tettét. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették ,és kezdeményezték előzetes letartóztatását – mondta a rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Divat lett trafikot rabolni

A nemzeti dohányboltok váltak a rablók legkedveltebb célpontjaivá. A támadókat az sem érdekli, ha a helyiségben biztonsági kamera működik, számos rablót épp az általa kifosztott üzlet kameráinak a felvételei alapján azonosítottak és fogtak el. A legkreténebb rablót egy budapesti trafik kamerája rögzítette. Négykézláb kúszott a padlón,azt remélve, hogy így láthatatlan marad.

Fejér megye sem szűkölködik trafikrablásokban

Augusztusban Iváncsán törtek be többen is egy trafikba, a kamera természetesen itt is rögzítette az akciót. A felvételek tanúsága szerint nagyon stresszes és izzasztó munka kifosztani egy trafikot. Kattintson ide, én nézze meg a videót!

Volt, aki visszajárt rabolni a kedvenc székesfehérvári dohányboltjába. Decemberben, majd január közepén is elvitte a kassza tartalmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik