Szórakozás

Újból lopni próbált, de ezúttal elfogták

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 27. 12:40

Szállodában lakott a szegedi, Kígyó utcai ékszerboltot kirabló férfi. A rendőrség egy kecskeméti rablás során fogta el.

Korábban megírtuk, kirabolták a Kígyó utcai ékszerboltot Szegeden. A rablásról felvétel is készült, ami alapján a rendőrség nyomravezetői díjat ajánlott fel. Ezt most visszavonták. A férfi elárulta a rendőröknek, hogy az ékszerekért kapott pénzt szállodára költötte, így bújkált a hatóságok elől.

Kiderült, az elkövető nem más, mint egy 25 éves, újszentiváni férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága csalás miatt körözött. A szegedi eset után Kecskeméten próbált hasonló módon rabolni. Kalapáccsal betörte egy ékszerbolt kirakatát, majd onnan egy maréknyi aranyat zsákmányolva elmenekült. Azonban ott nem volt szerencséje, mert két járókelő segítségével a közelben tartózkodó szolgálaton kívüli rendőr elfogta.

Kihallgatásán a férfi a kecskeméti rablás mellett beismerte, hogy január 10-én ő törte be a szegedi Kígyó utcai ékszerbolt kirakatát is. Vallomásában elmondta, a szegedi ékszerlopásból szerzett pénzt szállodai szoba fenntartására költötte, ugyanis tudta, hogy csalás miatt körözi a rendőrség, ezért nem akart otthon lakni.

Az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását a Kecskeméti Járásbíróság 2014. január 27-én elrendelte.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.