Szórakozás

Dopeman Orbán fejével haknizik

Dopeman(2)(960x640).jpg (Dopeman)
Dopeman(2)(960x640).jpg (Dopeman)

A rapper kölcsönkérte a miniszterelnökről készített szobor fejét, ami az új klipjében is szerepel.

Dopeman legújabb klipje holnap debütál, a videóban pedig Orbán Viktor feje az egyik főszereplő. A politikai babérokra törő rappernek különleges kapcsolata van a miniszterelnök fejével. Mint arról korábban már beszámoltunk, Dopeman egy demonstráción focizott a szobor-fejjel, bár akkor azt nyilatkozta, hogy csak menteni akarta a tömegtől, és ezért rúgta el a fejet. Most ismét visszakerült hozzá az ereklye: legújabb klipjében ugyanis főszerepet kap a miniszterelnöki fő.

“Szerettem volna, ha az új klipemben lenne egy nívós szereplő, ezért arra gondoltam, hogy felkérem erre a miniszterelnököt, de mivel nem vagyunk egy platformon, és gondolom nem is nagyon kedvel, ezért úgy döntöttem, hogy a szolidaritásos elvtársaktól kölcsönkérem a fejet. Örömmel oda is adták, lévén hogy már közelebbi kapcsolatba is kerültem vele” – mondta a Hír24-nek Dopeman, aki három napig élt együtt Orbán fejével: együtt utaztak, egy asztalnál ültek, sőt, még a családnak is bemutatta.

Fotó: Facebook

“Szó szerint jó fej volt. Három napig autóztunk együtt, bocsánatot is kértem tőle a történtekért. Ült mellettem is az anyósülésen, de aztán nagyon féltettem, úgyhogy betettem a csomagtartóba a gyerekülésbe. Bemutattam a családnak is, egy asztalnál ült velünk” – tette hozzá Dopeman.

A rapper aki azt is elárulta, a klipben szerepel még Orbán-woodoo baba is, amit ugyan nem szurkál, csak vele alszik.

“A fejet nem használtam nemzeti sportcélokra, mert az tiszteletlenség lenne, és nem akarom megbántani azokat sem, akiknek tetszik Orbán, bár érteni nem értem a perverz vonzalmukat. Éppen ezért a woodoo babát sem szurkáltam, eszem ágában sincs bántani a miniszterelnököt” – állítja Dopeman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik