Szórakozás

Sármos pasik vallanak az ideális nőről

Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye.

Gábornál nem utolsó a látvány, de intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

fotó: TV2

„Mindig más tetszik meg egy nőben, de az intelligens és érdekes személyiségű nők tudnak igazán megfogni. Persze egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni” – jegyezte meg poénosan Baronits Gábor.

„De például egyáltalán nem zavar, sőt szeretem a magas nőket.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki az egészséges életmód mellett, a munkára is nagy hangsúlyt fektet. „Szeretnék minél többet dolgozni, mind színpadon, mind a forgatásokon. A testmozgás is a mindennapjaim része, de továbbra is a család számomra az első” – mondta Gábor.

„Külsőre mindig az arc az első, amit megnézek egy nőn. Legyen természetes, nem szeretem a mű Barbie babákat. E mellett nagyon fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen, akiben nem csak a szerelmemet látom, hanem legjobb barátomat is.” – vallott az ideális nőről Kállay-Saunders András, aki azt is elárulta mivel tartja magát formában.

„Heti ötször kondizok, és figyelek arra, hogy mit eszek. Amikor jó formában vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam a színpadon is”– tette hozzá az Eurovízió elődöntőjébe jutott énekes.

„Egy nőnek szerintem a szeme, ami sok mindent elárul. A tekintet, és az ehhez párosuló attitűd az, ami számomra elsődleges.”- vélekedett Éder Krisztián, aki már másodjára száll ringbe a legsármosabb férfinak járó Glamour díjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik