Szórakozás

Szexszel fizet albérletért

szex (szex, )
szex (szex, )

A Facebookon jelent meg a hirdetés. Már nem aktuális. A lány szerint mindenki jól jár, ő duplán. Sokak szerint viszont ő csak áldozat.

Egy lány sajátos módon próbál lakást találni Szegeden. A helyi albérletkereső és kiadó Facebook-csoportban  jelent meg:

Nem egyedi

Sok diáklány vállal mindent, hogy fizetni tudja tanulmányait, így hát sok a szexért kiadó albérlet is. A változatos feltételekről itt olvashat.

Alig 3 óra alatt több mint 100 hozzászólás érkezett a felhívásra. Az első kommentelők viccnek gondolták a hirdetést, de kiderült, a fiatal nő komolyan gondolta.

A legtöbben bírálták a lányt , valahogy így “ennyi erővel kiállhatnál valahova az útra is. Gratulálok jó úton haladsz”

Felmerülhet a gyanú, hogy kamu a profilja, vagy esetleg feltörték a Facebook-oldalát, de a lány ezt megcáfolta azzal, hogy kiírta, sikerült megegyeznie egy sráccal, így már nem aktuális a hirdetése.

“Am írtak sokan privit, sikerül megegyezni egy sráccal. Normális, nincs barátnője, nekem meg pasim. Én spóroltam és mindketten ki leszünk elégülve nonstop. De biztos én vagyok a hülye, TI KIBASZOTT NORMÁLISOK!!! xd”

A klasszikus fizetési formát részesítik előnyben

A Szegedi albérletet keresők-kínálók csoportjának alapítója is reagált a történtekre. Azt kérte, hogy aki ilyen hirdetéseket szeretne közzétenni, az keressen másik csoportot, mert ez egy rendes oldal. Hozzátette: lehet, hogy egy fiú űzött gusztustalan tréfát a lánnyal.

Tényleg csak áldozat?

Egyelőre nem tudni biztosat, tényleg csak feltölrték-e a lány profilját és más tette ki a hirdetést a nevében.

A kommentelők véleménye megoszlik. Van aki azt állítja, hogy: “Nem egy fiatalember tette fel, csak a csaj megnevezett egy srácot, aki piszkálta emiatt.”

A másik tábor pedig biztos benne, hogy nem a lány írta ki a posztot: “Van 1 közös ismerősöm a lánnyal, és tegnap este kérdezősködtem is tőle. Aki feltette az meg szép per elé nézhet.”

Várjuk a rendőrség válaszát is, tettek-e feljelentést Szegeden az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik