Szórakozás

Tolvai Renit koszovói bűnöző zsarolja

Tolvai-Reni(1)(1)(960x640).jpg (tolvai reni, )
Tolvai-Reni(1)(1)(960x640).jpg (tolvai reni, )

Egy ismeretlen férfi több száz ezer forintot követel a Megasztár győztesétől, hogy visszaadja Reni Facebook-oldalát.

Bizarr ügybe keveredett Tolvai Reni. Az énekesnő hivatalos rajongói oldalát néhány hete feltörték a Facebookon, és egy ismeretlen férfi kezdte el kezelni. Az elkövető Reninek adja ki magát, és az ő nevében posztolgat, ám egy másik, szórakoztató videókat tartalmazó site tartalmát is megosztja, nemcsak a Megasztár egykori győztesével kapcsolatos információkat.

Reni már a rendőrségen és a Facebook üzemeltetőinél is feljelentést tett, de egyelőre semmi nem változott. Sőt, írtak a profil eltulajdonítójának is, aki 1000 Euróért cserébe, azonnal visszaadja a rajongói oldalt.

“Néhány hete írtunk egy angol nyelvű levelet is az oldalamat illegálisan kezelő személynek, aki kissé helytelen angolsággal azt a választ adta, hogy ha fizetek 1000 eurót, azaz körülbelül 300 ezer forintot, akkor visszakapom az oldalam. Az egész igen furcsa, ugyanis egy koszovói címet adtak meg, ahová utalnunk kellene a pénzt, amit nyilván az ügy zavarossága miatt sem tesszük meg.

Érződött a levélen, hogy nem angol anyanyelvűvel állunk szemben, ám az is világossá vált számunkra, hogy nem első alakommal zsarol meg valakit – ez egy profi, aki így akar kicsikarni pénz a hírességekből” – fejtette ki véleményét Tolvai a Borsnak.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik