Szórakozás

Milliókért fehérítteti ki magát Barna Barnabás

A roma énekes Michael Jackson példájára változtatna a bőrszínén.

A korábban VV Évával is éneklő Barna Barnabás megelégelte, hogy roma származása miatt nem indul be a karrierje. Hiába tesz meg ugyanis állítólag mindent a sikerért, bőrszíne miatt folyamatosan falakba ütközik.

“Sok bántalmazás ér a munkában és a magánéletben is. A cégemet az előítéletek miatt sorra kerülik el a megrendelők, emiatt nem hívnak fellépésekre. Emellett állandóan beszólnak és sértegetnek. Nem tudok például elmenni rendesen szórakozni, mert egyszerűen vagy nem engednek be a bőrszínem miatt, vagy bántó megjegyzéseket kapok a személyzettől” – mondta a Hír24-nek Barna Barnabás, aki tervei szerint hamarosan fehér lesz.

“Valamit tennem kellett! Úgy döntöttem, hogy Michael Jacksonhoz hasonlóan én is kifehéríttetem magam. Már több plasztikai sebésszel is beszéltem, és egytől ígérvényem is van arra, hogy elvégzi a beavatkozást. Az sem érdekel, ha ez milliókba kerül, mert érzem, hogy ez a megoldás minden gondomra. Istenem, olyan jó lenne, ha már márciusra fehér lehetnék…” – tette hozzá Barna, aki reméli, hogy bőrszínváltása után beindul a zenei karrierje.

Ön szerint ez jó ötlet?

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik