Szórakozás

A VV6 producere reagált Simon állítólagos drogozására

VV SImon (VV SImon)
VV SImon (VV SImon)

Herman Péter elképzelhetetlennek tartja, hogy drog kerüljön a villába. a Való Világ kreatív producere nevetségesnek tartja a Villában való drogozásról szóló vádakat és vissza is utasítja őket.

A médiatanácsnál egyelőre panaszmentes VV6 kreatív producere a Hír24-nek kifejtette, hogy az interneten keringő “leleplező” videó, amin egy olyan párbeszéd hangzik el, ami Simon drogozására utal, csupán egy vicc első része. Herman Péter leszögezte: szigorú játékszabályok vonatkoznak a Villalakókra.

“Simon válasza, amiben kifejti, hogy a számára a könyvek, a tudás a drog, már nincs a “leleplező” videóban. A Való Világ történetében soha nem volt szerepe a drognak és elképzelhetetlen, hogy ilyesmi a Villába kerüljön. A VV egy játék a maga játékszabályaival, ami mindkét felet kölcsönösen védi. A játékosok jogi és lelki védelme érdekében a stáb folyamatosan figyeli őket, a villalakóknak pedig be kell tartaniuk a játékszabályokat. Olyan ez, mint a Monopoly: ha valamelyik fél nem tartja be a játékszabályokat, akkor a másik egy idő után nem akar játszani vele. A játékosok semmilyen illegális dolgot nem tehetnek a Villában, márpedig a drogozás az” – reagált a híresztelésekre a producer.

Fotó: Hír24

Herman Péter azt is hozzátette, hogy bár előfordult már a Való Világ történelmében, hogy egy játékost elküldtek a Villából, drogozással még senki nem próbálkozott.

“Ha egy játékos akarna, sem tudna drogot vinni vagy drogozni a Villában, úgyhogy ez egy nevetséges kitaláció, amit határozottan visszautasítok” – tette hozzá a producer.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik