Szórakozás

Peches esztergomi betörő

24.hu
24.hu

2014. 01. 15. 11:08

Négy telekre is bement S. Zsolt 2013 júliusában, de a tulajdonosok mindig elzavarták. Amikor végre ellopott egy locsolóslagot, azonnal ott voltak a rendőrök.

Korábban a témában:

A 35 éves férfi először július 18-án a kerítést átmászva jutott be egy Esztergom-kertvárosi telekre, mielőtt azonban bármit is ellophatott volna, a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel távozott. Egy hét múlva két társával együtt tért vissza a házhoz. Ezúttal sem járt sikerrel, megint lebukott. Hasonlóan járt július 26-án is, amikor egy esztergomi családi ház udvarán álló személygépkocsiból próbálta meg a rádiót kiszerelni. Miközben „dolgozott”, a tulajdonos megzavarta, így akkor sem tudott elvinni semmit.

S. Zsolt néhány nappal később újra próbálkozott. Július 30-án egy újabb családi ház telkéről lopott egy kerti grillsütőt és egy fűnyírót. Zsákmányának nem örülhetett sokáig, a tulajdonos ezúttal is közbelépett, így a lopott holmikat a ház melletti egyik bokorba dobta és elmenekült. Ez a kudarc sem tántorította azonban el szándékától. Ugyanezen a napon egy újabb közeli ház udvarára ment be és onnan egy locsolóslagot vitt el. Ezután azonban szinte azonnal elfogták az esztergomi rendőrök.

Most készült el a vádemelési javaslat a lopási kísérletek és a lopás ügyében – számolbe a kemma.hu.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.