Szórakozás

20 ezerért szexelt VV6 új csődöre

A VV6 új beköltözője, Aurelio nem titkolja, hogy 20 ezer forintot nyert azzal, hogy webkamera előtt vette el egy lány szüzességét.

Már most látszik, hogy VV Aurelio igazán balhés alkat. Ahogy arról már írtunk a Való Világ 6 új beköltözője szíve szerint ágyba vinné VV Seherezádét és most kiderült, hogy egyébként sem a tisztesség szobra.

Aurelio elárulta a Blikknek, hogy előfordult, hogy fogadásból webkamera előtt vette el egy barátnője szüzességét. A lány azóta érthetően gyülöli őt.

Fotó: Nánási Pál

“Fogadtunk két haverral, hogy meg merem-e tenni. Naná, hogy megtettem. Persze, mivel a lánynak ez volt az első szexuális élménye a haverok a kamera másik oldalán nem egy pornófilmet élvezhettek végig, inkább csak egy lassú maszatolást. De 20 ezer forintot nyertem vele. Próbáltam volna titkolni, de persze hónapokkal később mégiscsak kiderült, hogy mit tettem. A lány iszonyatosan dühös lett. Két éven keresztül, amikor csak találkoztunk, vagy leköpött, vagy felpofozott az utcán. Valahol megértem, mert megérdemeltem, miután ezt tettem vele. De jó hecc volt, nem hagytam volna ki” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik