Szórakozás

Brutális reggelik, amikbe belehalhatunk

Valaki szerint lehetetlen megenni 36 nyers tojást héjastól, vagy két kiló húst 3 perc alatt. Íme a srác, aki befalt két kaktuszt, s csak annyit mondott utána: legyen szép napotok!

Először is óvaintünk mindenkit attól, hogy a videókon látott fogásokat ilyen módon és formában kipróbálják. Különös ízlése van egyes embereknek, némelyik felvételen nem tudtuk eldönteni, hogy megéri-e a szenvedést egy kaktusz elfogyasztása, vagy 36 tojás alig 10 perc alatt.

Ne próbáld ki otthon:

Az általános sztereotípia, hogy a nagyevők mint túlsúlyosak vagy ducik, megdőlni látszik. Nemrég felkerült egy videó a közösségi portálokra, amint egy madárcsontú hölgy alig három perc alatt eszik meg egy két kilós sült húst. Nos végignéztük a felvételt, s arra a következtetésre jutottunk, hogy ezt a teljesítményt még Fekete Laci is megirigyelheti. A kis hölgyet láthatóan nem viselte meg a hatalmas adag befalása, még csak egy mély lélegzetet sem vesz a mutatván után.

Az biztos, hogy Bear Grylls-nek nagyon össze kell szednie magát ezek után, ha ebben az erős mezőnyben akar maradni, pedig lássuk be, ő sem válogatott az étkek között.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik