Szórakozás

Messziről jött bűnözőket fogtak el Szegeden

Autófeltörés Szegeden (Autófeltörés Szegeden)
Autófeltörés Szegeden (Autófeltörés Szegeden)

Bács-Kiskun megye északnyugati részéről utaztak Csongrád megyébe, hogy gépkocsikat törjenek fel.

A Szentesi és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozóinak információi alapján Szeged határában állítottak meg egy személygépkocsit szerdán kora este. A rendőrök látták, hogy a lassító autóból az egyik utas kidobott valamit – tájékoztatta a Szeged24-et a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Miközben a rendőrök átvizsgálták a kocsit és a benne ülők ruházatát, odaért egy szegedi férfi, aki elmondta, hogy néhány perccel korábban az ő autójából lopták ki a táskát, amit az út mellett megtaláltak az egyenruhások.

A négy férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra állították elő. A gyanú szerint a csapat Kunszentmiklósról indult. Hódmezővásárhelyen feltörtek egy autót, majd Szegeden folytatták volna, ha nem fogják el őket a rendőrök.

A vásárhelyi nyomozók mind a négy férfit őrizetbe vették és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A nyomozás további feladata annak tisztázása, hogy a csapat hány autót tört fel Csongrád megyében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik