Szórakozás

Szegedi pilóta oktatta ki Sebestyén Balázst

Balázs rádióműsorában tett mondatán akadt ki a férfi.

Egy szegedi pilóta, a ma reggeli Class FM adása hallgatása közben borult ki, melyben a repülésről, a pilótákról és a vitorlázó repülőkről volt szó. Sebestyén Balázs egyik mondata verte ki nála a biztosítékot, és reagált rá a Facebook-on.

“Balázs!

Legközelebb nyugodtan kérdezz meg egy pilótát, mielőtt baromságok terjesztésébe fogsz élő, egyenes adásban!
A vitorlázó repülőgépek vezetése igényli a legnagyobb reptechnikai tudást, ugyanis ott nincs motor! Ott mindent fizikából kell megoldani. Nincs ott a hajtómű, ami kihúzzon a pácból egy elszámolt megközelítésnél vagy egy magasság vesztésnél! Nem véletlen, hogy nagyon sok közforgalmi és katonai pilóta tartja fent a vitorlázó papírját saját, jól felfogott érdekében! Egy Airbus vezetése komoly felelőség, de kevésbé kell dolgozni a géppel. A fejlett fedélzeti rendszerek egyre inkább programozási kérdést jelentenek, mint repülőgép vezetést. Természetesen idáig és a több milliós fizetésig el kell jutni valahogy… Ez igen gyakran kezdődik a vitorlázó repüléssel… A te karrieredet egy kupac botrányos videó indította el. Egy pilótáét a levegő iránti vágy, rengeteg tanulás és áldozat.

Hogy okos emberek-e a pilóták? Erre nem tudok elfogulatlan választ adni. De az biztos, hogy akinek szakszolgálati engedélyt kiállít a hatóság, valamivel többet tud az üres locsogásnál. Akire rábíznak egy átlagos, 100 millió dolláros repülőgépet és rengeteg utast, talán egy kicsit többet tesz le az asztalra, mint azok, akik őt minősítik egy székben ülve, mikrofon mögül.

Szép nagy arcod van. Gyere el egyszer hozzánk! Beültetlek a legegyszerűbb Cessna-ba és csak annyi feladatod lesz, hogy kigurulj a várópontig a vonalon. Ennyi az egész, biztosan menni fog…

Üdv.

Beke Miklós”

A kommentelők egyetértettek a pilótával és bíztatták, hogy telefonáljon be a műsorba, és mondja el véleményét, de ez végül nem történt meg. A népszerű műsorvezetőről a hozzászólások nem épp mondhatók pozitívnak. Egy másik pilóta, Földi Ottó, az alábbi videót linkelte be, hogy nyomatékosítsa mondandóját.

Balázs többször sokkolta már a népet

A legutúóbbi nagy port kavart esete, amikor lekapta Vadon Janit. Ez azért volt, mert a műsorvezetők a Morning Show-ban viccelődtek azzal a Teczár Szilárddal, aki kezdeményezte, hogy a lányokhoz hasonlóan a fiúknak se kelljen fizetniük a szórakozóhelyi belépőért, azt sugalva, hogy a srác meleg. Szilárd felszólította őket, hogy kérjenek bocsánatot. Ezt az egyik vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexiben tették meg, ezzel a csókkal.

Volt olyan is, miszerint akad olyan ember, aki Balázst meg akarja ölni, de felröppent olyan hír is, hogy az RTL Klub lehet, hogy kirúgja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik