Szórakozás
Berki-Krisztian(1)(960x640)(6).jpg (Berki Krisztián)

Berki: Ez a sikerem titka!

24.hu
24.hu

2014. 01. 06. 19:00

Az Édes élet szereplője végre megosztotta a nagyérdeművel, mitől ilyen sikeres.

Korábban a témában:

Berki Krisztiánt soha nem a szerénysége miatt szerettük, az Édes élet szereplője pedig újra és újra hozza a formáját. Ezúttal a sikerhez vezető lépcsőfokokat öntötte velős mondatokba – természetesen amolyan “Berki módra”.

berki krisztián (berki krisztián, ) Fotó: Facebook

“Sokan kérdeztétek mi a recept, h sikeresek lehessetek… a válaszom ne sikeres akarj lenni, hanem egyéniség! Ha egyéniség vagy később sikeres lehetsz bármely területen. Ha valaki valamiben sikeres, (vagy legalább is annak tűnik) attól még nem biztos, hogy igazi egyéniség.

Az egyéniség 8 alapvető jellemzője:
1. Senkihez sem hasonlítható
2. Tudja, hogy mit akar
3. Azt teszi, amit helyesnek érez
4. Vállalja a felelősséget tetteiért és életéért
5. Életét magasabb célok vezérlik
6. Személyisége mágnesként működik
7. Legyőzhetetlen – minden helyzetből feláll
8. Felülemelkedik a hétköznapokon” – fejtette ki Berki, aki azt is hozzátette, hogy hamarosan bővebben kifejti, mire is gondolt a gyakorlatban a nyolc pontban. Berkit leendő anyósa mindenesetre nem éppen ezekkel a személyiségvonásokkal jellemezte. Ha kíváncsi vagy, mit mondott leendő vejéről Pamela édesanyja, katt ide.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.