Szórakozás

Utcára került, és több fellépést akar Szíj Melinda

szíj melinda (szíj melinda)
szíj melinda (szíj melinda)

Leépítés miatt bocsátották el a gyárból, ahol 20 éve dolgozott, de egyre több felkérést vállal énekesként.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a 2010-es Megasztárból megismert Szíj Melinda húsz év után búcsúzott kollégáitól és a gyártól, ahol dolgozott.

“Ma utoljára gördül be kicsi kocsim a nagyigmándi műszaki központ parkolójába. 20 esztendő után fájó szívvel búcsúzom második otthonomtól, szeretett munkahelyemtől, munkatársaimtól. A feledhetetlenül sok szépet és jót, amit kaptam, a következő dallal szeretném megköszönni, kívánva szerencsés életutat minden kollégának” – ezekkel a szavakkal köszönt el munkatársaitól” – búcsúzott Szíj Melinda volt munkatársaitól.

Fotó: TV2

A volt megasztáros egyelőre nem tudja, mihez kezd, egy új munkahelyen épp tárgyal a felvételéről, de azt sem tartja kizártnak, hogy az éneklésből fog megélni, bár eddig nem nagyon fogadott el tévés felkéréseket.

“A Duna TV-nek, és a Muzsika TV-nek igent mondtam egy-egy szereplésre. Régebben elzárkóztam az ilyentől, de megváltozott a véleményem. Azt gondolom, hogy ami megmarad a művészet és az éneklés területén, és nem megy a bulvár irányába, azt elvállalhatom” – mondta a Blikknek az énekesnő, akire két éve a szerelem is rátalált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik