Szórakozás

Beperelte a köztévét Koncz Zsuzsa

koncz zsuzsa, bródy jános és pajor tamás (koncz zsuzsa, bródy jános, pajor tamás, )
koncz zsuzsa, bródy jános és pajor tamás (koncz zsuzsa, bródy jános, pajor tamás, )

Az engedélye nélkül használták az arcát az induló m3-as csatorna reklámkampányához.

Koncz Zsuzsa jogi úton akar elégtételt venni a köztévétől, amiért a vele való egyeztetés nélkül használták az arcát az induló m3 retro csatorna népszerűsítéséhez.

“Elfogadhatatlannak tartom, hogy a megkérdezésem és értesítésem nélkül használják fel az arcmásomat egy induló tévécsatorna népszerűsítéséhez. Ezt akkor sem tehetnék meg, ha én egy ismeretlen civil lennék. Annak idején, amikor az első plakátok megjelentek, felvetettem ezt a személyiségi jogi problémát az ügyvédemnek, aki egyetértett velem. December elején ügyvédi felszólítást küldtünk jogsértés megszűntésére, de eddig semmilyen választ nem kaptunk. Ha továbbra sem reagálnak, feltehetően jogi útra tereljük ezt az elintézetlen ügyet” – mondta a Blikknek az énekesnő.

Fotó: MTI

Koncz Zsuzsát a leginkább az zavarja, hogy ez a reklám bezavar a márciusi nagykoncertjének népszerűsítésébe is.

“Íratlan szabály a reklámszakmában, hogy egy adott személy egyszerre csak egy dologgal szerepeljen egy kampányban, az arcát egyszerre egyetlen adott eseményhez adja. Az emberek általában futólag néznek meg egy reklámplakátot, ha már látták korábban az arcomat a retro csatorna kapcsán, a koncert plakátját már nem figyelik meg alaposabban” – tette hozzá az énekesnő, akinek a problémájára a csatorna sajtósa azt válaszolta, egyelőre nem kapták meg az ügyvédi levelet, ám remélik, hogy mihamarabb megállapodásra jutnak az énekesnővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik