Szórakozás

Pszichiátriára vonult Kesha

Kesha (kesha, )
Kesha (kesha, )

Súlyos étkezési zavarai miatt orvosi segítségre szorul korunk egyik legsikeresebb popsztárja.

Sokan megdöbbentek Kesha napokban debütált klipjén, ugyanis a Dirty Love című videóban tőle szokatlanul, igencsak hibátlan idomokkal látható. Ám az új külső viszont nem kemény munka és edzések eredménye, hanem önkínzásé, ami komoly pszichés gondokat okozott nála. A huszonhat éves énekesnő hivatalos közleményben jelentette be, hogy étkezési zavarai miatt orvosi segítséget kér.

“Azért harcolok, hogy mindenki elfogadja magát és önmaga legyen, de ezt nekem is nehéz megvalósítani. Elérhetetlen leszek a következő 30 napban, mert az étkezési zavaraim miatt kezelnek majd… hogy megtanuljam újra szeretni magam, olyannak, amilyen vagyok.”


Fotó: Northfoto

Kesha korábban sosem csinált belőle titkot, hogy a legkevésbé sem érdekli a külseje. Sőt élvezte, ha csúnyának vagy kövérnek nevezték. Hiszen, ha úgy is sikeres tud lenni, hogy nem tökéletes a külseje, akkor azzal azt bizonyítja, hogy nemcsak a szép embereknek áll a világ. Amivel erőt adhat azoknak, akik azért nem mernek élni a tehetségükkel, mert a természet nem bánt bőkezűen, amikor a külsejüket alkotta. De úgy tűnik, hogy a showbiznisz szépségkövetelményei végül őt is bedarálták. Viszont legalább időben felismerte a gondját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik